Om oss

År 1973 bildade Åke och Lars Oscarsson Bilspektrum AB. Företaget ägs och drivs numera av bröderna Eric och Per Oscarsson. Bilspektrum är ett genuint familjeföretag som ständigt strävar efter att ge nya och befintliga kunder den trygghet de har rätt att kräva. Hög servicenivå i alla led är vår främsta målsättning.

Sedan år 2001 är Bilspektrum AB Hyundaiåterförsäljare med fullserviceanläggning. 2004 byggde Bilspektrum AB ny bilhall samt verkstadsanläggning. Utbyggnaden var en naturlig följd av den gynnsamma försäljningsutveckligen samt den ökande eftermarknaden. Bilspektrum AB kan nu möta både nya och befintliga kunders behov med Umeås modernaste bilverkstad samt med Sveriges kanske mest kvalificerade mekaniker.

Alla på företaget strävar efter att nå korta bokningstider för service, reparationer samt däckskiften. Bilspektrum AB har också en lång tradition att sälja begagnade bilar och du hittar alltid ett 40-tal fräscha och välservade bilar hos oss.

Vi på Bilspektrum AB hälsar Er varmt välkommen till en trivsam och trygg bilaffär.

Information om anknuten sidoverksam försäkringsförmedling hittar du här Information om försäkringsförmedling till kund – till ÅFs webbsida (2)

Våran Intregritetspolicy hittar du här.

Intregritetspolicyn

Personal

Per Oscarsson Säljare / Ägare
Eric Oscarsson Säljare / Ägare
Alexander Bodén Säljansvarig
Fredrik Sandström Servicemarknadschef
Simon Johansson Verkstadschef
Johan Eriksson Kundmottagare
Oskar Rambe Kundmottagare/ Garantiansvarig
Fredrik Sjölander Kundmottagare / Reservdelar
Simon Edström Tekniker
Conrad Danielsson Leveransansvarig
Niklas Lindbäck Tekniker
Patrik Wallström Tekniker
Daniel Babic Tekniker
Tor Larsson Tekniker
Joakim Moberg Tekniker